Vacature

Vacature

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!
Kom jij ons team volwassenen 24-32 uur per week versterken?

Wil jij werken in een dynamische ergotherapiepraktijk, met leuke collega’s en voldoende uitdaging? Houd jij van een baan met veel wisseling in werkomgeving? Zet jij net dat stapje extra voor je cliënt? Dan hebben wij een leuke baan voor je!          

GRIP is een ondernemende praktijk voor ergotherapeutische zorg aan kinderen en volwassenen. Bijna tien jaar geleden als eenmanszaak in Bakel gestart, inmiddels bestaat GRIP uit 4 locaties en 10 collega’s! Het team van GRIP is leuk, dynamisch en bestaat uit 8 ergotherapeuten en 2 secretaresses, met ieder zo hun eigen kwaliteiten en specialisaties.

Wij houden van samenwerken en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit uit zich onder andere in onze intercollegiale intervisie en de participatie in TopErgo (www.topergo.nl)
Naast onze eigen collega’s werken we ook veel samen met andere disciplines. We participeren in gezondheidscentra en nemen deel aan samenwerkingsverbanden zoals Buurzorg+ en het Netwerk Chronisch Pijn.
GRIP werkt vanuit vier praktijklocaties: Bakel, Deurne, Helmond en Geldrop.

Vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar:
Een enthousiaste ergotherapeut met affiniteit en ervaring in de doelgroepen Chronische Pijn en Vermoeidheid en Handproblematiek      

Wij bieden je een baan in ons team per 1 januari. Het urenaantal bedraagt naar verwachting minimaal 24 en maximaal 32 uur. Het betreft een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van ervaring en kwaliteit. Werkdagen en –tijden in overleg.
Je behandelt allround vragen (waaronder geriatrie), met daarnaast chronisch pijn en vermoeidheid en handproblematiek als jouw terrein.

Dus, heb jij:
- Werkervaring in de doelgroep Chronische pijn / Chronische vermoeidheid
- Ervaring met de activiteitenweger en motivational interviewing
- Affiniteit met hulpvragen gericht op belasting/belastbaarheid
- Affiniteit, en bij voorkeur enige ervaring, met handproblematiek (reuma/artrose)
- De beschikking over een rijbewijs en auto
- Een kwaliteitsgeregistreerde inschrijving in het kwaliteitsregister
En ben jij:
- Zelfstandig;
- Ondernemend;
- En flexibel?

Laat het ons weten!

sanne@ergotherapiegrip.nl
Reageren is mogelijk tot 16 november 2017.

Wil je meer informatie?
Www.ergotherapiegrip.nl of 0492-344370

Twitter nieuws!

Snel Contact

ergotherapiegrip.nl | Copyright © 2008-2013 Jeroen Aldenzee
Europaweg 99, 5707 CL Helmond