Vacature kinderergotherapie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kinderergotherapeut!
Kom jij ons team 16 tot 24 uur per week versterken?

Werken in een groeiende praktijk, mee denken over ontwikkelingen binnen de eerstelijnszorg in relatie tot onze praktijk en het multidisciplinair behandelen van kinderen zijn aspecten die het  werken bij GRIP kenmerken.

GRIP is een eerstelijns praktijk voor ergotherapeutische zorg aan kinderen en volwassenen. De praktijk bestaat nu bijna tien jaar. Het team bestaat uit 8 ergotherapeuten en 1 secretaresse.

De praktijklocaties bevinden zich in Bakel, Deurne, Helmond en Geldrop. Jouw werkgebied zal met name Deurne en Bakel omvatten.

GRIP is op zoek naar een enthousiaste kinderergotherapeut die zsm onze praktijk wil komen versterken voor ca 16 tot 24 uur. Ervaring in de (bij voorkeur eerstelijns) kinderergotherapie is een must, voornamelijk op het gebied van SI- en schrijfproblematiek. Daarnaast dien je een kwaliteitsgeregistreerde status te hebben in het Kwaliteitsregister Paramedici.
Het salaris is afhankelijk van ervaring en kwaliteit.

Motivaties kunnen inclusief CV verstuurd worden aan sanne@ergotherapiegrip.nl
Reageren is mogelijk tot 11 oktober 2017.

Meer informatie over de praktijk is te vinden op www.ergotherapiegrip.nl of kan opgevraagd worden via 0492-344370 of info@ergotherapiegrip.nl

Twitter nieuws!

Snel Contact

ergotherapiegrip.nl | Copyright © 2008-2013 Jeroen Aldenzee
Europaweg 99, 5707 CL Helmond