Vacature

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega, die affiniteit heeft met NAH!
Kom jij ons team volwassenen versterken?

Wil jij werken met en/of leren van collega’s met veel ervaring op het gebied van NAH,  prikkelverwerking en cognitieve revalidatie? In een dynamische ergotherapiepraktijk, met leuke collega’s en voldoende uitdaging? Houd jij van een baan met veel wisseling in werkomgeving? Zet jij net dat stapje extra voor je cliënt? Dan hebben wij een hele leuke baan voor je!    

GRIP is een ondernemende ergotherapiepraktijk voor kinderen en volwassenen.
Het team van GRIP is gezellig, dynamisch en bestaat uit 14 ergotherapeuten en 2 secretaresses, met ieder zo hun eigen kwaliteiten en specialisaties.

Wij houden van samenwerken en hebben kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel staan.

We werken niet alleen graag samen met onze eigen ergotherapie collega’s, maar ook met onder andere fysiotherapie, psychologie, logopedie en oefentherapie.  We participeren in vijf gezondheidscentra en nemen deel aan samenwerkingsverbanden zoals het NAH netwerk.
GRIP werkt vanuit vijf praktijklocaties in Zuidoost Brabant: Gemert, Bakel, Deurne, Helmond en Geldrop

Vanwege het vertrek van één van onze vaste collega’s en een zwangerschapsvervanging zijn wij in het komende jaar op zoek naar een ergotherapeut die affiniteit heeft met de doelgroep NAH.
Het urenaantal is bij voorkeur 24-32, maar in overleg samen te bepalen. Het betreft een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op verlenging. Het salaris is afhankelijk van ervaring en kwaliteit. Startdatum, werkdagen en –tijden in overleg.

Dus, heb jij:
- Affiniteit met de doelgroep NAH
- De beschikking over een rijbewijs en auto
- Een kwaliteitsgeregistreerde inschrijving in het kwaliteitsregister
En ben jij:
- Zelfstandig;
- Ondernemend;
- En flexibel?

Laat het ons weten!

sanne@ergotherapiegrip.nl
Reageren is mogelijk tot 16 september 2024

Wil je meer informatie?
Www.ergotherapiegrip.nl of 0492-344370